Foto: Freepik

Platforma Epic Games je mezi hráči velice populární. Jeden z důvodů je to, že zde pravidelně každý týden nabízejí hráčům možnost stažení nějaké hry zdarma. Tím získává Epic Games jistou konkurenční výhodu a rozšiřuje si uživatelskou základnu. Mnohokrát se ale určitě stane, že si hráč přidá hru do knihovny na dobu, až bude mít více času.

Takto mám přidáno v knihovně desítky her, které jsem v životě nehrál, ale čekám, až bude čas. Okolo Vánoc je ale platforma Epic Games o něco štědřejší, protože nabízí hry každý den. Je zde ale jeden problém. Hra ke stažení zdarma je dostupná pouze 24 hodin, takže pokud si ji nestihente přidat, nemáte ji.

Včera byla k dispozici hra Melvor Idle, která je označována jako RuneScape. Trochu překvapením bylo, že Epic Games nabídl zdarma hru, která pochází z letošního roku, protože většinou se zde objevují starší tituly. Dneska však nabízí hráčům další titul a jedná se o Art of Rally vydané v roce 2020. Nezapomeňte však, že máte jen jeden den na to, si hru přidat do své knihovny. Zítra totiž přijde nová hra. 

Zdroj: Epic Games (odkaz)