Foto: Freepik

Vývojář: Omeda Studios
Vydavatel: Omeda Studios
Datum vydání: 12. ledna 2022

Boj o slávu

V této rychle se rozvíjející akční hře se hráči spojují s čtyřmi spojenci a vstupují do bitev na tradiční třípruhové mapě. Každý hrdina má klíčovou roli ve strategii týmu, a tak je týmová spolupráce a komunikace klíčová pro dosažení vítězství. Mapa zahrnuje interaktivní džungli, epická monstra a mnoho dalších prvků, které rozšiřují hratelnost.

Rozmanitost hrdinů

S každým novým hrdinou, který se pravidelně přidává do výběru, hráči mají možnost objevovat nové herní styly. Od ušlechtilých lukostřelců po impozantní robotické bojovníky – všichni hrdinové mají jedinečné schopnosti a design, který odpovídá různým hráčským preferencím.

Pohlcující akce

Jedním z klíčových prvků, který odlišuje „Predecessor“ od ostatních MOBA her, je pohled z třetí osoby. Tento perspektivní přístup plně ponoří hráče do děje, kde se nepřátelé objevují z temných stěn, přeskakují přes okraje nebo útočí zezadu, vytvářejí tak pohlcující a vzrušující herní zážitek.

Zdarma na Epicu

Pro všechny hráče je dobrá zpráva – od 7. prosince je „Predecessor“ k dispozici ke stažení zdarma na platformě Epic Games. Využijte této exkluzivní příležitosti a vstupte do tohoto fascinujícího světa zcela zdarma! Připravte se na nespočet hodin adrenalinové zábavy a strategického boje ve „Predecessor“!

Zdroj: EpicGames.com (odkaz)