Foto: Freepik

O hře Snakebird Complete:

Snakebird Complete není jen hra, je to fascinující dobrodružství v říši hádanek. Tato hra spojuje dvě hity – klasický Snakebird a Snakebird Primer – a přináší úplný zážitek se hadími ptáky v jednom komplexním balení. S více než 120 levely nabízí možnost pomoci hadím ptákům zasytit svůj hlad, sbírat ovoce, růst v velikosti a proklouznout těžkým designem úrovní, vzdorovat zákonům fyziky a dostat se k vyhledávanému východu.

Vylepšené funkce:

Snakebird Complete nejen poskytuje unikátní herní zážitek, ale přináší i řadu vylepšení pro pohodlnější hraní. S novým systémem nápověd je řešení obtížných hádanek snadnější než kdy dříve. Přepracovaný mapový systém umožňuje snadnou navigaci mezi ostrovy přímo ze hry.

Bez ohledu na to, zda jste zkušený hráč hadích ptáků nebo začátečník, Snakebird Complete nabízí poutavý obsah pro všechny úrovně dovedností. Můžete začít s úrovněmi z Primeru, které jsou nyní standardně začleněny, nebo se vrhnout přímo do klasického Snakebird pro nemilosrdnou, ale intenzivně uspokojivou výzvu.

A co je nejlepší? Snakebird Complete je zdarma ke stažení na platformě Epic Games až do 30. prosince do 17:00 hodin! Nezmeškejte tuto vzácnou příležitost pro vstup do světa hadích ptáků a hádanek. Vánoce jsou tady, a s Epic Games jsou ještě radostnější!

Zdroj: Epic Games (odkaz)