Foto: Freepik

Destiny 2: Legacy Collection (2023) přichází s nepřehlédnutelnou nabídkou pro fanoušky této akční střílečky od Bungie. Tato edice přináší The Witch Queen, Beyond Light a Shadowkeep – tři rozsáhlá rozšíření, která vylepší váš herní zážitek do nové úrovně. Připravte se na dobrodružství, která vás zavedou do temných koutů vesmíru, plných záhad a nebezpečí.

Destiny 2: The Witch Queen – Příběh zkaženosti a nádhery

Ponořte se do Savathûnova trůnního světa, kde se odkryjí divy zkaženosti a nádhery. Tato kampaň nás zavede do říše, která není jen tajemná, ale i extrémně nebezpečná. Lucent Hive ukradli Světlo, a vy se stanete klíčovým hráčem v boji proti temnotě. Naučte se tajemství výroby nových zbraní, osvojte si sílu nové Glaive a přežijte pravdu, která se skrývá v síti lží.

Destiny 2: Beyond Light – Hranice Evropy a temná síla Stasis

Tajemství Evropy, země skrývající mnoho záhad, se stává arénou pro další velkou bitvu. Nová síla Stasis je klíčem k poražení Eramis, Kell of Darkness, a jejích padlých sil. Spolupracujte s tajemným Exo Strangerem, rozšiřte svůj arzenál o nové schopnosti Stasis a vydejte se za Světlem do temných koutů Evropy.

Destiny 2: Shadowkeep – Noční můry na Měsíci

Zatímco hrdinové posledního bezpečného města rozšiřují svou pozornost do vzdálených hranic galaxie, ze starověkého zla na Měsíci se probouzejí nové noční můry. Připravte se na srdceryvné dobrodružství, které vás zavede do tajemné Hive Keep. Spolupracujte s Eris Morn a porazte noční můry dříve, než pohltí lidstvo do trvalého věku temnoty.

S Destiny 2: Legacy Collection (2023) získáte nejen tři epické kampaně, ale také 37 exotických zbraní, 15 exotických kusů brnění a schopnost ovládat bojiště pomocí Stasis. Seznamte se s novými výzvami, překonejte nebezpečí a stanete se hrdinou, který přepíše osud světa. Klikněte a vstupte do tohoto nového rozměru Destiny 2!

Zdroj: Epicgames.com (odkaz)