Foto: Freepik

Cat Quest je jedinečná hra, která spojuje akční RPG prvky s roztomilým světem plným kočičích dobrodružství. Vyvinutá studiem The Gentlebros a poprvé vydána v roce 2017, tato hra si získala srdce hráčů po celém světě svým půvabem, humorem a zábavným herním zážitkem.

Ve světě Cat Quest se hráči ujímají role kočičího hrdiny, který se vydává na dobrodružství plné nebezpečí, tajemství a vzrušení. Otevřený herní svět nabízí různorodé lokace, úkoly a nesčetné možnosti objevování. S jednoduchým bojovým systémem, který zahrnuje útoky a kouzla, hráči mají možnost zdokonalovat své schopnosti a postupně se stávat stále silnějšími.

Co hru odlišuje, je také její humorný přístup k RPG žánru. Dialogy jsou plné vtipů a narážek, které hráče neustále baví. Navíc se hra může pochlubit nádherným vizuálním stylem a roztomilým designem postav, což ji činí přístupnou a přitažlivou pro hráče všech věkových kategorií.

A teď pro všechny milovníky her máme skvělou zprávu. Cat Quest je momentálně zdarma ke stažení na platformě Epic Games. Stačí si hru přidat do své knihovny před 29. prosincem do 17:00 a můžete si užít toto kouzelné dobrodružství zcela zdarma. Nezapomeňte využít tuto jedinečnou příležitost a vstoupit do světa Cat Quest plného zábavy a roztomilosti. Vychutnejte si kočičí dobrodružství a prozkoumejte svět plný tajemství a nesčetných překvapení!

Zdroj: Epic Games (odkaz)