Foto: Freepik

DNF Duel spadá do žánrů Akce a Boje, nabízí hráčům multifunkční herní zážitek. Hra se pyšní podporou ovladačů, což hráčům umožňuje plně se ponořit do děje. Ať už dáváte přednost soubojům online nebo zdolávání výzev sami, DNF Duel nabízí jak režim Online Multiplayer, tak Single Player.

Hra představuje různé režimy, které odpovídají různým hráčským preferencím:

  • Online Režim: Zúčastněte se hodnocených zápasů, hráčských zápasů a žebříčků, abyste dokázali své dovednosti.
  • Lokální Režim: Ponořte se do volných bitev, režimu Příběhu, Arkádového režimu a Režimu Přežití pro místní vzrušení.
  • Režim Praxe: Vylepšujte své dovednosti v tréninkovém a tutoriálovém režimu, abyste ovládli umění boje.
  • Kolekce: Prozkoumejte hráčské profily, knihovnu přehrávek, galerii a slovník pro zlepšení herního zážitku.

DNF Duel zajišťuje přístupnost podporou vícejazyčnosti, včetně angličtiny, korejštiny, japonštiny, čínštiny (zjednodušené, tradiční), němčiny a španělštiny. Kromě toho jsou k dispozici dabingy v korejštině, japonštině a čínštině.

DNF Duel bezchybně reinterpretuje ikonické třídy ze klasického RPG Dungeon and Fighter. Od bleskurychlého Rangeřího s výstřely až po neomezenou sílu zuřícího Berserka byly vlastnosti každé postavy zdůrazněny a přepracovány. Hráči mohou vybírat z Berserka, Strikera, Grapplera, Inkvizitora, Drakonáře, Rangeřího, Hitmana, Kunoichi, Kouzelnice, Vanguarda, Rychlého Mistra, Stínového Meče, Problémového Střelce, Křižáka, Střelce a odemknutelné Skryté Postavy.

Do příběhu a vývoje postav DNF Duel bylo integrováno 17 let ze světa Dungeon and Fighter, podporované ohromujícími grafickými detaily, které se bezproblémově snoubí s návrhy aréna v Aradu. Užívejte si soubojů na osmi různorodých scénách, jako jsou Sky Tower, Oceanic Express, Moonlight Tavern, Hendon Myre, Ghent City of God, Saint Horn, Zelva, Ruins.

DNF Duel posouvá žánr bojových her na zcela novou úroveň svým jedinečným bojovým systémem a taktikami. Každá postava má své charakteristické pohyby a síly, které jsou dále zdůrazněny jejich efekty Probuzení. Nezapomeňte sledovat svůj MP Gauge a White Damage Gauge, aby vás soupeř nepřekvapil!

Užijte si Rozsáhlý Dodatečný Obsah: Režim Příběhu vám umožní projít původní příběh každé postavy, nabízející plně ponořující zážitek do světa Dungeon and Fighter. Přizpůsobte si svůj hráčský profil a odemkněte exkluzivní tapety a zvuky v galerii, přidávajíc osobní rozměr vaší herní cestě.

DNF Duel vyrůstá jako nepřehlédnutelný titul pro fanoušky akčních bojovek, kombinující dědictví Dungeon and Fighter s moderními prvky herního světa. S různorodým výběrem postav, působivým světem a strategickými bojovými mechanismy slibuje DNF Duel ponoření do nekonečně vzrušujícího herního zážitku jak pro nové, tak pro znovu ponořující se hráče.

Zdroj: Epicgames.com (odkaz)