Foto: Freepik

O hře Human Resource Machine

Human Resource Machine vás zavádí do světa korporátní kultury, kde se stáváte zaměstnancem v obrovské korporaci. Vaším úkolem je plnit různé úkoly a programovat robota, který vykonává různé úlohy na výrobní lince. Hra vás seznamuje s principy programování a algoritmického myšlení pomocí jednoduchého grafického rozhraní.

Vývoj programátorských dovedností

Jedním z hlavních taháků této hry je, jak efektivně rozvíjí vaše programátorské dovednosti. Postupně se učíte vytvářet instrukce pro robota, abyste splnili dané úkoly. Od začátečních úkolů, jako je posunutí krabice z místa A do místa B, až po složitější algoritmické výzvy, se postupně seznamujete s programováním.

Hra nabízí pohodlné a intuitivní prostředí pro učení. Grafické znázornění operací usnadňuje pochopení programovací logiky, a to i pro ty, kteří nemají předchozí zkušenosti s programováním. Tímto způsobem si hráči mohou vyzkoušet základy programování bez potřeby psaní kódu v tradičních programovacích jazycích.

Výzvy a hádanky

Human Resource Machine není pouze vzdělávací, ale také zábavná hra. Každý úkol představuje určitou výzvu, kterou je třeba řešit efektivně a co nejrychleji. Hráči musí přemýšlet o postupu a vytvářet optimální algoritmy. Tímto způsobem je hra vhodná pro hráče všech úrovní dovedností.

Zdarma na Epic Games do 27. prosince

Pokud máte zájem vyzkoušet tuto zajímavou hru a zároveň si procvičit programátorské dovednosti, není lepší příležitost než nyní. Human Resource Machine je až do 27. prosince do 17:00 hodin k dispozici zdarma na platformě Epic Games. Stačí si hru stáhnout a začít svou cestu korporátním světem plným hádanek a programátorských výzev.

Zdroj: Epic Games (odkaz)