Foto: Freepik

Jednou z nejlepších českých her je rozhodně Kingdom Come: Deliverance, na kterou jsme v naší redakci také dělali rozsáhlou recenzi. Tato hra byla velice očekávána a zdá se, že své fanoušky nezklamala. Svou popularitu začala nabírat prakticky ihned po premiéře.

Nyní se objevila zpráva, že na počátku příštího roku by měla tato hra vyjít i pro Nintendo Switch. Bude zajímavé jak toto RPG ze středověku vejde na 15 cm obrazovku Nintendo Switch, ale věříme, že se s tím vývojáři nějak poperou. Hra by měla vyjít ve své The Royal Edition, což je edice obsahující i všechna DLC.

Těmito DLC jsou Treasures of the Past, From the Ashes, The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon, Band of Bastards a A Woman’s Lot. Na našem kanále YouTube nyní probíhá gameplay této hry a postupně se chystáme udělat gameplay i těchto DLC. Hra jako taková získala v našem testování jedno z nejlepších hodnocení, když dostala 9 bodů z 10. Tento jeden bod jsme odečetli kvůli některým drobným chybám, které ale rádi odpustíme.

Zdroj: GamesPress.com (odkaz)