Foto: Gamebot, autor: Lukáš Erlebach

Nedávno jsme vydali recenzi na novou hru Polda 2 remastr. V praxi nejde o novou hru ale předělávku původního Poldy 2. Na této hře pracovali vývojáři ze společnosti ZimaSoftware a dokonce se povedlo sehnat i původní obsazení herců pro dabing. Je velice příjemné slyšet Luďka Sobotu, Petra Nárožného nebo Jiřího Lábuse v takto povedené hře.

Za mě mohu jen potvrdit, že s hrou jsem byl velice spokojený a je skutečně co nabídnout. Oproti Poldovi 1 se mi líbí třeba přidání funkcionality pro tlačítko mezerník. Díky tomu totiž můžete zobrazit všechna aktivní místa na obrazovce nebo v dané scéně. Stisknutím F1 se zase dostanete do nápovědy, díky které si zajistíte bezproblémový průchod hrou.

Od společnosti ZimaSoftware jsme dostali 3 licenční klíče zdarma, a proto bychom je rádi nabídli vám. Stačí, když dáte odběr našemu kanálu na YouTube a do komentářů ke hře napíšete rok, kdy byla původní verze hry uvedena na trh. Po týdnu soutěž ukončíme a vybereme tři z vás, kterým zašleme licenční klíč na tuto skvělou hru. Neváhejte proto a přijďte si pro svůj klíč.

Děkujeme společnosti Zima Software za poskytnutí licenčních klíčů.