Foto: Freepik

Sám doma je naprostá klasika a v původním obsazení jsou pouze dva díly. Vzniklo sice víc dílů, ale nebylo tam původní obsazení, a tak to skalní fanoušci nepovažují za oficiální pokračování. Jde spíše o nepovedenou snahu o využití slavného názvu.

Diváci však přemýšlejí, jak by vypadal třetí díl, kde by byl Kevin McCallister v podání Macauleyeho Culkina a proslavených Mokrých banditů. Naštěstí se objevil youtuber VJ4rawr2, který se rozhodl vytvořit filmové trailery či parodie na neexistující filmy.

Přesně takto vznikl i trailer pro Sám doma 3, kde je Kevin o třicet let starší. Z traileru je patrné, že Harry a Marv se ocitají opět na svobodě. Kevin již dávno zapomněl na své útrapy, ale propuštění Mokrých banditů mu vrátí vzpomínky. Tentokrát ale Kevin nebude chránit jen svůj dům, ale i svou rodinu.

Jako podtitul zde youtuber zvolil „Kevinova pomsta“ a je tomu skutečně tak. Harry a Marv tentokrát nedopadnou zřejmě dobře. Policistou, který to má prošetřit není totiž nikdo jiný než Buzz. Youtuber využil záběry z několika existujících snímků a filmů a za pomocí umělé inteligence vytvořil poměrně poutavou upoutávku. Sám doma není jediným dílem, protože již v minulosti udělal třeba Titanic 2.

Zdroj: Kinobox.cz (odkaz)