Foto: Freepik

Na herní platformě Epic Games bude od 1. února do 8. února k dispozici ke stažení hra Doors: Paradox, která přináší zábavnou kombinaci rébusů a hádanek. Příběh hry se točí kolem věčného souboje mezi chaosem a řádem, přičemž hráče vyzývá černá kočka k odhalení záhadných tajemství prostřednictvím vesmíru a času.

Doors: Paradox patří do série, která vyniká jednoduchým a zábavným konceptem. Každá úroveň představuje dveře obklopené rébusem, který je třeba vyřešit, aby se hráč mohl dostat dále. I když vizuální styl a témata úrovní nesouvisí s příběhem, samotný příběh není klíčovým prvkem. Hlavním cílem je poskytnout hráčům zábavu a výzvy pro jejich mozek.

Každá úroveň vyžaduje hledání skrytých předmětů, odhalování tajných schránek a řešení drobných rébusů. Přestože úrovně nejsou příliš komplikované, nabízejí dostatečnou míru komplexity, která zaujme hráče na několik desítek minut. Systém nápověd je k dispozici pro ty, kteří by se eventuálně zasekli.

Grafické zpracování hry je vynikající a animace přinášejí poutavý vizuální zážitek. Hra nabízí osm bezplatných úrovní, které lze vyzkoušet, a dalších osm úrovní a dva epilogy lze získat za férovou cenu 140 korun. Celkově se jedná o zajímavou nabídku pro milovníky logických her a hádanek.

Zdroj: Epic Games (odkaz)