Foto: Freepik

Tato nabídka zahrnuje možnost nastavit si vlastní kontrolní body kdykoliv, abyste si mohli projít 16 obtížnými úrovněmi a zároveň si užívat originální soundtrack od Jamese Bennetta obsahující 12 skladeb. Hra nabízí několik herních režimů, aby uspokojila různé hráčské preference.

Hra nabízí několik režimů. Standardní režim Arcade poskytuje výzvu pro ty, kdo chtějí trochu víc akce. Neomezený režim je pro hráče, kteří si chtějí jen užít bez stresu. Rychlostní běh je vytvořen speciálně pro ty, kdo si chtějí dokázat, že jsou nejrychlejší, a YOLO režim pro ty, kdo si mají co dokazovat.

Po úspěšném dokončení 16 hlavních úrovní si můžete vyzkoušet 7 přepracovaných etap v Remix režimu nebo tři zjednodušené verze úrovní z LOVE 2: kuso. Chcete se prokázat jako mistr na jedné úrovni? Vyberte si výběr úrovní a zdokonalte svůj oblíbený úsek pro osobní rychlý běh.

Až vás všechno omrzí, můžete si vytvořit vlastní úrovně pomocí svého oblíbeného obrázkového editoru a textového editoru nebo najít nové úrovně na LOVE3Custom.com. Hra také nabízí 10 přepracovaných úrovní s jejich zdrojovými soubory, abyste mohli získat inspiraci. Pro hráče s trochou nostalgie je ve hře zahrnuta i verze LOVE z roku 2014 nazvaná LOVE Classic, kterou najdete jako dodatečné spustitelné soubory ve složce s instalací.

Zdroj: EpicGames.com (odkaz)