Foto: Freepik

Příběh

Hráči se ujímají role Petra Quilla, známého také jako Star-Lord, který vede tuto neohroženou skupinu galaktických hrdinů. Příběh hry je plný humoru, dobrodružství a emocí, což představuje jedinečný zážitek pro fanoušky komiksových knih i nováčky ve světě Marvelu. Příběh nás zavede na různé planety, kde čelíme různorodým hrozbám a řešíme dramatické situace.

Hratelnost

Hra nabízí akční zážitek z pohledu třetí osoby, kde hráč ovládá Star-Lorda a koordinuje akce celé skupiny Strážců galaxie. Tato dynamická hratelnost umožňuje hráčům používat různé schopnosti a taktiky pro poražení nepřátel. Ovládání a interakce se členy týmu jsou klíčové pro úspěšné dokončení misí.

Vizuální stránka

Grafika hry je působivá a zachycuje věrně design postav a prostředí z komiksových předloh. Kosmické krajiny, exotické planety a detailní modely postav přidávají do hry vizuální nádheru.

Zdarma na Epic Games

Pro hráče, kteří dosud neměli příležitost tuto epickou hru vyzkoušet, je skvělá zpráva. Marvel’s Guardians of the Galaxy je momentálně k dispozici zdarma na platformě Epic Games Store a to až do 11. ledna 2024. Tato nabídka je skvělou příležitostí pro všechny fanoušky Marvelu a herní nadšence, kteří chtějí zažít jedinečné dobrodružství ve vesmíru Strážců galaxie.

Závěr

Marvel’s Guardians of the Galaxy se stala jednou z největších herních událostí, a to nejen díky silnému příběhu a skvělé hratelnosti, ale také díky věrnosti komiksovým kořenům. S nabídkou zdarma na Epic Games Store je to ideální čas pro všechny, kteří touží po nezapomenutelném dobrodružství ve vesmíru Marvelu. Nechte se unést příběhem Strážců galaxie a staňte se součástí tohoto epického dobrodružství.

Zdroj: Epic Games (odkaz)