Foto: Freepik

Jubilejní rok pro francouzské studio Amplitude Studios přináší nečekané radosti pro fanoušky strategických her na platformě Steam. Studio oslavuje 13 let od svého založení a rozhodlo se tuto příležitost sdílet s hráči zdarma. Jejich kladně hodnocená strategická hra Endless Legend, která zaznamenala úspěch na Steamu s 84% hodnocením, je nyní k dispozici zdarma.

Pro získání této hry zdarma stačí navštívit oficiální stránky Amplitude Studios. Pokud ještě nemáte vytvořený účet, bude nezbytné si ho vytvořit, případně se přihlásit k existujícímu účtu. Poté je nutné propojit váš účet se Steam profilem. Jakmile to uděláte, jednoduše vyhledejte hru Endless Legend a aktivujte ji na hlavní stránce (ikona balíku vpravo nahoře). Po této jednoduché proceduře by měla být hra přidána do vaší knihovny her na platformě Steam.

Endless Legend, vydaná v roce 2014, nabízí hráčům poutavý zážitek v žánru 4X fantasy strategií. Tato nabídka zdarma od Amplitude Studios je skvělým způsobem, jak oslavit 13 let úspěšného vývoje a zároveň dopřát hráčům kvalitní herní zážitek bez finanční náročnosti.

Pro více informací a samotné stažení Endless Legend zdarma navštivte oficiální stránky Amplitude Studios nebo sledujte jejich komunitní fórum na odkazu uvedeném níže.

Zdroj: Amplitude studios (odkaz)