Foto: Freepik

O tom, jak bude hra vypadat si můžeme udělat představu z uniklého traileru. Celý příběh se odehrává kolem hvězdného systému Siren, kde se také začala objevovat galaktická aliance. Posupem času se ale aliance musela rozdělit na samostatné frakce, které se ale již tradičně nedokáží dohodnout.

V konečné verzi by se mělo objevit celkem pět ras – lidi, hmyz, krtci, draci a blobové. Za ty by mělo být možné hrát. Ve hře to bude podobné, jako ve všech tahových hrách. Budete moci obchodovat s městy, budovat svou frakci nebo těžit své vlastní suroviny. Z videa je patrné, že jednotlivá ložiska můžete vylepšovat a obrnit. To je trochu rozdílné oproti titulu Might and Magic.

Ve hře je pak typické hexagonové pole, stejně jako v Might and Magic. Po těchto políčkách se zcela přirozeně pohybujete, bojujete, obsazujete a dobýváte. V tuto chvíli jsme bohužel ještě neměli možnost novou českou hru otestovat, ale již jsme ve spojení s vývojovým studiem a doufáme, že v nejbližší době budeme moci přinést vlastní recenzi.

Zdroj: silenceofthesiren.com (odkaz)