Foto: Freepik

Datum vydání a demo na Switch

První vzrušující zpráva pro fanoušky – demo hry Prince of Persia: The Lost Crown bude k dispozici na platformě Switch od 11. ledna 2024. To vám umožní okusit kus této dobrodružné plošinovky před oficiálním vydáním, které je naplánováno na 18. ledna 2024.

Edice Deluxe s exkluzivními bonusy

Pro ty, kteří hledají ještě více dobrodružství, je tu edice Deluxe. Začínáte jako Sargon, zázračný tvor s mečem, a prostřednictvím akrobatického boje a odemykání nových časových sil a super schopností se vyvíjíte v mimořádnou legendu. Edice Deluxe vás však zavede ještě hlouběji do světa Prince of Persia.

Tato edice obsahuje digitálního průvodce dobrodružstvím, který vám pomůže lépe porozumět příběhu a objevovat tajemství. Kromě toho můžete očekávat in-game obsah, jako je amulet Prosperity Bird a oblečení Immortal pro Sargona, což dává vašemu hrdinovi nový vzhled a sílu.

Nyní je možné objednat titul přes předobjednávky. Předobjednávky na edici Deluxe za 60 $ jsou nyní dostupné prostřednictvím eShopu Switch. Uzamkněte si svou kopii a buďte připraveni na 18. ledna 2024, kdy začne vaše epické dobrodružství.

Prozkoumejte svět plný zázraků a nebezpečí

Ve hře Prince of Persia: The Lost Crown budete manipulovat s hranicemi času a prostoru, abyste porazili časem zkažené nepřátele a mytologická stvoření. Prozkoumejte prokletý svět inspirovaný perštinou, který je plný památek větších než život. Každý biom má svou vlastní identitu, zázrak a nebezpečí, a vy se stanete klíčovou postavou v této poutavé plošinovce.

Připravte se na akci a dobrodružství

Použijte své časové síly, bojové a plošinové dovednosti k provádění smrtících komb a porazte vše, co se postaví do cesty. Prince of Persia: The Lost Crown slibuje nejen vzrušující boje, ale také hluboký příběh a atmosféru, která vás vtáhne do světa, kde čas není jen měřitelnou jednotkou, ale zbraňou, kterou lze ovládat.

Zdroj: Gonintendo.com (odkaz)