Foto: Freepik

Jednou z hlavních vývojářských společností ve světě je rozhodně Ubisoft. Bohužel právě toto vývojové studio nám v poslední toho moc nedalo. To se samozřejmě neblaze promítlo i na prodejích a hodnotě akcií. Asi největším hitem poslední doby, který toto studio přineslo, byla série Prince of Persia: The Lost Crown.

Nyní ale podle uveřejněných zpráv přichází o něco bohatší rok. Hned 16. února má vyjít známá hra Skull and Bones, které se připravuje snad už deset let. Doufejme, že to bude alespoň stát za to. Největší finanční injekci ale Ubisoft očekává zejména od dvou titulů, které již nyní mají dostatečně velkou fanouškovskou základnu.

Foto: Freepik

Jedním z těchto titulů je Star Wars Outlaws, který by snad měl vyjít zhruba v polovině tohoto roku. Dalším očekávaným titulem je pak další díl ze známé série Assassin’s Creed, který nese název Codenamed Red. Tento díl by se pro změnu měl odehrávat v Japonsku.

Tato hra ale vyjde pravděpodobně až ke konci letošního roku, a to jen za předpokladu, že vše půjde hladce. Dalšími tituly, kterými si chce Ubisoft vylepšit skóre jsou Invincible: Guarding the Globe, Tom Clancy’s Rainbow Six Mobile a Tom Clancy’s The Division Resurgence. Toto jsou ale jen plánované premiéry. Jak je známo, tak tyto premiéry mohou být posunuty. Vývojáři často volí mezi včasnou publikací a publikací s hromadou bugů. Uvidíme, co nám tento rok Ubisoft nakonec přinese.

Zdroj: Gamerant.com (odkaz)