Foto: Freepik

Fanoušci visuálních novel a interaktivních her se mohou těšit, protože od 8. února bude na platformě Epic Games ke stažení zdarma hra Doki Doki Literature Club Plus! Tato titulární hra od studia Team Salvato slibuje nejen komplexní příběh, ale také interaktivní zážitek, který zamotá hráče do svých mysteriózních intrik.

O hře

Doki Doki Literature Club Plus! není obyčejná vizuální novela. Představte si klub literárního umění, kde se setkávají čtyři unikátní postavy, každá s vlastním stylem a příběhem. Avšak, jakmile hráč začne hlouběji pronikat do světa hry, začíná odhalovat temné tajemství, které se skrývá za zdánlivě nevinným klubem. Intrikující příběh a nečekané zvraty čekají na každém kroku, což z Doki Doki Literature Club Plus! dělá nezapomenutelný zážitek.

Nové rozšíření a vylepšení

Tato verze hry přichází s několika vylepšeními a novým obsahem, který obohatí již tak bohatý svět Doki Doki Literature Club. Plus! nabízí hráčům možnost prozkoumat nový obsah, získat hlubší pohledy do příběhů postav a odemknout tajemství, která byla dříve ukryta. Rozšíření Plus! tak poskytuje i těm, kteří již hru znají, důvod znovu se ponořit do tohoto záhadného světa.

S nabídkou Doki Doki Literature Club Plus! zdarma od 8. února potvrzuje platforma Epic Games svůj závazek přinášet hráčům nejnovější a nejzajímavější herní zážitky. Fanoušci vizuálních novel a dramatických příběhů mohou tuto příležitost využít a ponořit se do světa literárního umění plného neočekávaných peripetií a emocí. Nezapomeňte si zarezervovat 8. února ve svém herním kalendáři pro nezapomenutelnou cestu s Doki Doki Literature Club Plus! na Epic Games.

Zdroj: Epic Games (odkaz)