Foto: Freepik

Od 8. února bude možné na platformě Epic Games stáhnout a vyzkoušet novou hru s názvem Lost Castle. Tato super roztomilá, ale zároveň super těžká akční RPG nabízí hráčům jedinečný zážitek spojený s roguelike prvky a náhodně generovanými dungeony. Hra, která je plná ručně kreslených, vtipných postav a prostředí, slibuje kombinaci retro akce s moderními zvraty.

Ztracený hrad a příběh plný výzev

V dobách své slávy byl Castle Harwood centrem šťastné země ovládané moudrými a ctnostnými šlechtici. Avšak, jak se dočteme, tyto časy jsou dávno pryč. Zlo a neštěstí se vkrádá do hradu, který je nyní pod panstvím démonů a jejich temné armády. Přesto v srdci této noční můry třpytí něco jasného, a hráči mají možnost se postavit výzvám, které přináší ztracený hrad. Podaří se jim porazit démony a získat poklady hraběte?

Klíčové vlastnosti: multiplayerový zážitek a náhodně generované dungeony

Lost Castle umožňuje až čtyřem hráčům spojit síly a prozkoumávat svět hry společně online nebo lokálně. Režim Co-Op nebo PVP pro čtyři hráče poskytuje hráčům možnost spolupracovat nebo soupeřit. Hra se vyznačuje také každodenními výzvami, které poskytují lovci pokladů stálý proud nových úkolů. Díky náhodně generovaným dungeonům, předmětům, nepřátelům a bossovým hráči nikdy nebudou mít stejný zážitek dvakrát.

Retro akce s moderním cádechem

Lost Castle nabízí hráčům hardcore retro akci inspirovanou klasickými beat ‚em ups. S více než 100 předměty, 60 lektvary a 190 zbraněmi, hra přináší obrovskou rozmanitost dovedností a speciálních útoků. Navíc, hráči mají možnost obětovat mrtvé hrdiny, aby získali nové schopnosti, což přidává další rozměr strategie do jejich dobrodružství v ztraceném hradu. S krásně ručně kreslenými postavami a prostředím, Lost Castle slibuje nejen těžké výzvy, ale i vizuální pohodu pro fanoušky akčních RPG her.

Zdroj: Epic Games (odkaz)