Foto: Freepik

Pokud jste někdy snili o účasti na slavné rallye Dakar, tato hra vám dává příležitost prožít si to na vlastní kůži, a to z pohodlí vašeho domova. Dakar Desert Rally je závodní hra inspirovaná jednou z nejnáročnějších a nejznámějších rallye na světě. Soutěžte v různých etapách po pouštních, horských a jiných náročných terénech, které vás přivedou na hranici vašich dovedností a vytrvalosti.

Hra nabízí širokou škálu vozidel, včetně závodních aut, motorek a dalších off-road speciálů, které si můžete vybrat a upravit podle svého gusta. Ponořte se do režimu kariéry a postupujte od začátečníka k mistrovi rallye, nebo si užijte jednotlivých závodů a soubojů v multiplayerových režimech s přáteli.

Jednou z nejzajímavějších informací je, že hra Dakar Desert Rally bude k dispozici ke stažení na platformě Epic Games zcela zdarma od 15. února. To znamená, že si budete moci užít tuto vzrušující závodní hru bezplatně a zažít dobrodružství bez jakýchkoli finančních investic.

Nečekejte a připravte se na nekonečnou zábavu, když se vydáte do nekompromisního světa rallye Dakar. Stačí si stáhnout hru Dakar Desert Rally z platformy Epic Games a připravit se na neuvěřitelné zážitky na off-road terénu!