Foto: Freepik

Série Fallout je známá svou záhadnou atmosférou postapokalyptického světa, který je plný nebezpečí, intrik a příležitostí. Od prvního dílu, který spatřil světlo světa v roce 1997, až po moderní tituly, nabízí tato série bohatý herní zážitek, který kombinuje hluboký příběh, strategické rozhodování a akční dobrodružství.

Fallout: A Post Nuclear Role Playing Game

První díl série Fallout zavede hráče do postapokalyptického světa zničeného jadernou válkou. S unikátním mixem RPG prvků, soubojů a výzkumu prostředí hráči prozkoumají pustinu, setkávají se s různými postavami a řeší dilemata, která ovlivní osud lidstva. V tomto díle hráči prožijí první kroky v boji o přežití a hledání ztracené naděje.

Fallout 2: A Post Nuclear Role Playing Game

Pokračování přináší ještě rozmanitější svět a větší možnosti pro hráče. Postavte se do role potomka hrdiny z prvního dílu a prozkoumejte nové území, kde se střetávají různé frakce, a řešte nové výzvy. Fallout 2 rozšiřuje příběhové možnosti a nabízí hráčům ještě větší volnost v tom, jakým směrem se jejich příběh bude vyvíjet.

Fallout Tactics: Brotherhood of Steel

Tento titul se odlišuje od předchozích dílů tím, že kombinuje prvky RPG s taktickými souboji. Hráči převezmou velení jednotkám Bratrstva oceli a vedou je do bitev s mutanti, bandity a dalšími hrozbami. Tato odvážná odbočka ve světě Fallout nabízí nové perspektivy a herní zážitky pro fanoušky série.

Závěr

Díky nabídce těchto tří kultovních her zdarma od Epic Games mají hráči příležitost znovu prožít klasická dobrodružství z postapokalyptického světa série Fallout nebo je objevit poprvé. Takže nezapomeňte si označit datum a připravit se na dobrodružství ve světě, kde každé rozhodnutí může změnit osud lidstva. Stažení těchto her zdarma bude k dispozici od 22. do 29. února na Epic Games Store.

Zdroj: Epic Games (odkaz)