Foto: Freepik

Příběh

Převezměte roli postavy jménem Wally, tajemné postavy, která získala zpět to, co jí bylo odebráno. Doufejme, že jste dost rychlí na to, abyste unikli svým nepřátelům. Odhalte pravdu a pokuste se odhalit tajemství toho, co se s nimi stalo. S průměrnou délkou trvání jako u akčního filmu (asi hodinu a půl na normální obtížnost), si můžete tento akční dobrodružný běh užít během jednoho odpoledne. Poté můžete zlepšit své skóre.

Hratelnost

Aerial_Knight’s Never Yield je 3D side-scroller, který se hraje jako klasická nekonečná běžecká hra. Hra má zajímavý příběh, který hráče neustále drží v pohybu. Běhejte, skákejte, klouzejte nebo „Dashujte“ pro akrobatické varianty vedoucí k úžasným kombinacím a vyhněte se výzvám, které vás čekají. Aerial_Knight’s Never Yield je určen pro hráče, kteří rádi speedrunují hry, zatímco zároveň poskytuje zážitek, který si užijí i rekreační hráči.

Soundtrack

Soundtrack pro Aerial_Knight’s Never Yield vytváří „Danime-Sama“, umělec z Detroitu, s vokály od umělců z celého světa.

Zpráva od vývojáře

Tento projekt začal jako vášnivý projekt, který jsem začal sám, abych vytvořil něco známého, ale nového pro tuto generaci hráčů a zároveň zdůraznil aspekty kultury, které jsou často přehlíženy. Doufám, že si hru užijete, a budete sledovat můj úspěch vytváření nových a zajímavých her.

Zdroj: Epic Games (odkaz)