Foto: Freepik

FlatOut se stal kultovním hitem díky svému nekompromisnímu závodění a devastujícímu prostředí. Hráči mohou zažít adrenalinové závody na různých tratích, které jsou plné překážek, explozí a nekonečného riskování. Od svého vydání si získal velkou základnu fanoušků a stal se jedním z pilířů arkádového závodního žánru.

Po úspěchu prvního dílu Bugbear Entertainment vydalo v roce 2006 pokračování, které získalo mnoho ocenění a dodnes je ceněno mezi hráči. Bohužel, pozdější změny ve vývojovém týmu a přechod práv na jinou společnost vedly k úpadku série. Tituly jako FlatOut 3: Chaos & Destruction a FlatOut 4: Total Insanity nezaznamenaly takový úspěch jako předchozí díly.

Nicméně, fanoušci se nemusí bát, že by se jejich oblíbená série ztratila v zapomnění. Bugbear Entertainment se totiž pustilo do vývoje duchovního nástupce původních FlatOut her, který vyšel v roce 2018 pod názvem Wreckfest. Tato hra získala u kritiků a hráčů velkou oblibu díky svému brutálnímu závodění a věrnému duchu původní série.

Pokud si chcete připomenout původní kouzlo FlatOut série nebo jste nováčkem a chcete vyzkoušet, co tato arkádová závodní série nabízí, nemůžete si nechat ujít možnost získat první díl zcela zdarma na GOGu. Nabídka platí až do soboty 17. února do 15:00, tak neváhejte a přidejte si tuto klasiku do své herní knihovny!

Zdroj: GOG.com (odkaz)