Foto: Freepik

Od samého uvedení původní hry se spekulovalo o možnosti rozšíření a doplnění tohoto už tak oblíbeného titulu. Nicméně, vývojáři z FromSoftware byli k tématu zticha až do nedávného oznámení Shadow of the Erdtree. Nyní, s prvním trailerem a oznámením data vydání, se hráči mohou připravit na další dobrodružství v temném světě Elden Ring.

Trailer přináší pohled do děje nového datadisku, který se zaměřuje na postavu jménem Miquell, bratra ikonické záporačky Melanie. Fanoušci mohou očekávat další detaily a rozvoj příběhu, který naváže na události původní hry a rozšíří tak svět Elden Ring o nové aspekty a charaktery.

Kromě nového příběhu se hráči mohou těšit na další herní obsah, který obohatí jejich zážitek. Shadow of the Erdtree slibuje přinést vše, co hráči milovali na původní hře, a ještě více. To znamená nové lokace, nepřátele, zbraně, magii a další herní mechaniky, které prozkoumají a ovládnou.

Jedním z nejdůležitějších oznámení je samozřejmě datum vydání. Fanoušci si mohou v kalendářích zakroužkovat 21. června, kdy se Shadow of the Erdtree objeví na všech platformách, kde byl vydán i Elden Ring. To znamená, že hráči na současných i minulých generacích konzolí budou moci vstoupit do nového dobrodružství za přijatelnou cenu.

S více než 20 miliony prodanými kopiemi Elden Ring je jasné, že hráči po celém světě jsou nadšení a připraveni na další dobrodružství. Shadow of the Erdtree slibuje rozšíření tohoto úžasného světa ještě o něco víc, a fanoušci nemohou dočkat, až se opět ponoří do temného a náročného světa Elden Ring.

Zdroj: iDnes.cz (odkaz)