Foto: Freepik

Pokud máte rádi pirátskou tematiku a toužíte po pořádných lodních bitvách, nájezdech a loupežích, jste na správném místě. Po „Sea Of Thieves“ jsme tu neměli nic podobného, co by nás udrželo v žhavém pirátském dobrodružství. I když jsme se těšili na „Skull & Bones“, stále čekáme na jeho vydání. Naštěstí tu máme „TORTUGA: A PIRATE’S TALE“, která se ukazuje jako levnější alternativa, ale s podobnou zábavou a dobrodružstvím.

Co tedy od této hry můžete očekávat?

Začínáme s obecným popisem hry. „TORTUGA: A PIRATE’S TALE“ je plná obchodu a akce. Pohyb po mapě probíhá v reálném čase, zatímco souboje jsou tahové. Začínáte s malou lodí a skromnou posádkou, ale vaším cílem je postavit se do čela pořádného pirátského gangu.

Během hraní se budete muset vypořádat s různými úkoly, rozšiřováním flotily a udržováním spokojenosti posádky. Vaše rozhodnutí budou mít vliv na průběh hry, a tak si vybírejte moudře.

V „TORTUGA: A PIRATE’S TALE“ se můžete těšit na nádhernou grafiku a detailní zpracování. Lodě vypadají fantasticky, ať už se jedná o malé brigi nebo obří galeony. Grafická stránka hry přímo vybízí k dobrodružství a prozkoumávání otevřeného světa.

Nabídka lodí je rozmanitá a každá z nich se dá vylepšovat podle vašich potřeb. Boje probíhají tahově, což může některé hráče odradit, ale v praxi se ukazuje jako velmi zábavný a taktický zážitek. Každý kapitán má své vlastní atributy a dovednosti, které mohou rozhodovat o výsledku bitvy.

Takže, neváhejte a přidejte se k nám při sledování našeho živého streamu, kde budeme prozkoumávat každý roh „TORTUGA: A PIRATE’S TALE“ a rozžehneme si svůj vlastní pirátský příběh. Buďte připraveni na dobrodružství plné nečekaných zvratů, loupeží a mořských bitv! A nezapomeňte si vzít s sebou lahvičku rumu, nebude to jen tak ledajaká plavba!

Tak se připoutejte k palubě, zapněte kompas a připravte se na nezapomenutelnou plavbu „TORTUGA: A PIRATE’S TALE“!

Zdroj: Gamebot.cz