Foto: Gamebot, ze hry Avatar: Frontiers of Pandora

Na oficiálních stránkách Ubisoftu je kompletní výčet, co vše se opraví. Zjednodušeně řečeno jde o opravu velkého množství chyb, které byly v různých úkolech, mechanikách nebo grafickém provedení. Obecně lze říci, že se tvůrci snažili zpříjemnit hráčský zážitek.

Co osobně oceňuji je vylepšení umělé inteligence NPC. Špatně nastavené NPC postavy pak mohou kolikrát zkazit dojem ze hry. Jistě to znáte, když máte akční scénu a najednou tam je nějaký bojovník, který jakoby zamrznul v čase.

Hráče také potěší i rozšíření kapacity inventáře a craftových možností. Vždy je totiž lepší, když s sebou můžete vzít co největší množství věcí. Určitého vylepšení se dočkali i milovníci Na’vi. To poznáte zejména při využívání smyslů pro rozpoznávání cílů. Při naší recenzi byla jeden z problémů mapa. Ta totiž byla prakticky k ničemu a nedalo se podle ní vůbec orientovat. Ta bohužel nějaké zasadní vylepšení nezaznamenala.

Grafické možnosti nezůstaly opomenuty, a tak hráči najdou v nové aktualizaci posuvníky pro nastavení mlhy a rozmazání pohybu, což umožňuje individuální úpravy pro ještě lepší vizuální zážitek. Celkově tato aktualizace posouvá hru Avatar: Frontiers of Pandora vpřed a přináší hráčům více pohodlí, vylepšenou herní zkušenost a živější atmosféru na Pandorě. S vylepšenými funkcemi a odstraněnými nedostatky si hráči mohou užívat ještě intenzivnější a plynulejší dobrodružství na tomto fascinujícím světě. Aktualizace sice přináší celou řadu vylepšení, ale možná jsme čekali o trochu více.

Zdroj: Ubisoft.com (odkaz)