Foto: Freepik

Tato hra zasazená do žánrů casual, open world a simulace vám umožní prozkoumat rozsáhlé venkovní prostředí inspirované skutečnými lokalitami. Cestujte po různorodých a atmosférických oblastech lodí, terénním vozidlem nebo pěšky a objevujte skryté rybníky, klidné jezera a místní zajímavosti. Ať už se rozhodnete pro cokoli, každá výprava vás bude lákat k dalšímu návratu.

Staňte se mistrem rybářem a ovládněte různé techniky rybolovu, abyste ulovili ty nejimpresivnější ryby. Nakupujte potřeby a stavte vlastní rybářské vybavení pomocí široké škály prutů, navijáků, návnad, háčků, plaváků a olovených hlavic. Vytvořte si svého rybáře a přizpůsobte jeho vzhled a atributy. Splňujte výzvy, abyste získali odměny, a odhalujte otevřený herní svět prostřednictvím smysluplných příběhových misí.

Foto: Freepik

Hrát můžete sami nebo s přáteli. Relaxujte na svém oblíbeném místě sami, nebo se vydejte na volné vody s přáteli v online kooperativním multiplayeru pro až 12 hráčů. Potkejte další rybáře a vytvořte si vzpomínky, které budou trvat celý život. Můžete si také zahrát offline pro klidné sólové zážitky.

Tým za hrou bude i nadále úzce spolupracovat s komunitou, aby přinášel zábavné funkce, obsah a aktualizace inspirované přímo zpětnou vazbou hráčů. Neustále se vraťte pro nové a nezapomenutelné rybářské zážitky!

Pokud vás zaujala tato lákavá nabídka, neváhejte a stáhněte si Call of the Wild: The Angler™ zdarma na platformě Epic Games do 28. března. Tato příležitost se neopakuje, takže si užijte rybaření ve světě, který roste a vyvíjí se spolu s vámi!

Zdroj: Epic Games.com (odkaz)