Foto: Freepik

Umístěný v nádherně ztvárněné verzi Prahy, Deus Ex: Mankind Divided hráče zavádí do světa spiknutí, kybernetických operativců a stínových organizací bojujících o kontrolu nad budoucností lidstva. Jako Adam Jensen, kyberneticky upravený tajný agent na misi rozložení Illuminátů, hráči navigují bohatě podrobným městským prostorem, kde každý roh ukrývá tajemství a každé rozhodnutí má důsledek.

Hra, vyvinutá společností Eidos Montreal, staví na dědictví svých předchůdců tím, že přináší zážitek, který nastavuje nový standard pro hratelnost založenou na volbách a propracované vyprávění. Mankind Divided hráčům nabízí spoustu možností, od využívání pokročilých kybernetických vylepšení po navigaci komplexními multičástkovými úkoly, vše v živém pozadí kyberpunkové Prahy.

Jedním z nejzajímavějších prvků Deus Ex: Mankind Divided je pečlivě vytvořené prostředí, které slouží jako hřiště, na kterém si hráči mohou experimentovat se svým arzenálem gadgetů a schopností. Od energeticky vyčerpávajícího Titan Armoru po raketomet nanolátek na pažbě, každý nástroj, který má hráč k dispozici, otevírá nové možnosti pro tichou infiltraci nebo brutální taktiky.

Navíc se design misí hry vyznačuje svou propracovaností a hloubkou, nabízející hráčům mnoho přístupů k plnění úkolů. Ať už jde o hackování bezpečnostních systémů, manipulaci s prostředím nebo účast v napínavých stealth soubojích, Mankind Divided zajišťuje, že hráči jsou neustále vyzváni a odměňováni za svůj důvtip.

Zatímco příběh hry může být oproti svým předchůdcům více zaměřený, jeho poutavý narativ a dobře provedené hlasové výkony udržují hráče v úsilí odhalit tajemství světa na pokraji chaosu. A pro ty, kteří hledají extra dávku kybernetické akce, přidání módu Breach přináší vzrušující odpočinek s unikátními výzvami a žebříčky.

Celkově vzato Deus Ex: Mankind Divided přináší nezapomenutelný herní zážitek, který bezchybně kombinuje akci, RPG prvky a poutavé vyprávění. S jeho nadcházející dostupností zdarma na platformě Epic Games Store je nyní ideální čas pro nováčky i zkušené hráče, aby se ponořili do futuristického světa Prahy a odhalili tajemství, která v něm leží. Nezmeškejte tuto příležitost vydat se na nezapomenutelnou cestu kybernetickou krajinou Deus Ex: Mankind Divided.

Zdroj: EpicGames.com (odkaz)