Foto: Freepik

Nejlevnějšího prodejce zlata v ČR najdete na adrese zlatemince.cz. Prodejna v Praze se nachází v budově Obecního domu. Avšak pozor, prodejna není v přízemí, ale ve druhém patře! Abyste nezabloudili, použijte služební vchod vedle výlohy Blanky Matragi a nechejte se vyvézt výtahem do druhého patra.

V Brně můžete také využít nabídky Zlatých mincí, které se nachází v ikonické cihlové budově Dornych, vedle Vaňkovky. Díky nízké ceně a vysokým skladovým zásobám přitahuje tento tradiční prodejce investičního zlata a stříbra nové zájemce o bezpečné uložení finančních prostředků do drahých kovů.

Že jsou ceny zlatých cihel a zlatých mincí u tohoto prodejce skutečně nejnižší, se můžete přesvědčit na stránce investiční zlato, nebo samozřejmě také na odkazu investičné zlato.

Nabídka Zlatých mincí se zaměřuje na fyzické zlato ve formě cihel nebo mincí. Je to konzervativní investice, která poskytuje jistotu držení reálné hodnoty. V době, kdy se nabízí různé formy investic do zlata, je důležité vybírat spolehlivého dodavatele a upřednostňovat fyzické držení tohoto drahého kovu.

Žádná česká mincovna zlato ve formě zlatých cihel nebo slitků nevyrábí. V Čechách se prodávají hlavně zlaté cihly švýcarských rafinérií. Různí prodejci ale nabízí stejné slitky za zcela různé ceny. Proto je důležité vybírat spolehlivého a osvědčeného prodejce, jako jsou Zlaté mince.

Konzervativní investicí do zlata je pouze jeho nákup v podobě fyzického zlata ve formě cihel nebo mincí. Vyhněte se různým formám nákupu virtuálního zlata, nebo dokonce spoření do zlata. Nekupujte ani akcie zlatých dolů, nevíte, zda nejsou vytěžené. Za své peníze požadujte zlato do svého držení.

V případě zájmu o investiční zlato se obraťte na spolehlivého prodejce s dlouholetou tradicí a dobrou pověstí. Zlaté mince jsou zde pro vás s nabídkou fyzického zlata za nejlepší ceny na trhu.