Foto: Freepik

Nová hra „Back in Service“ v crowdfundingové kampani na Startovači získává obrovskou podporu od hráčů. Tato hra vás zavede do role řidiče pražského metra a slibuje detailně zpracované stanice a historické soupravy metra Ečs. Autor projektu, Dominik Vojta, pracoval na hře téměř rok a základní funkce již jsou funkční. I když je dosaženo požadovaného financování, stále je možné podpořit projekt a získat early access verzi hry.

Hra není zaměřena ani na extrémní realismus, ani na příliš jednoduchou zábavu. Vojta slibuje rovnováhu mezi realitou a hratelností. Plánuje zahrnout i úkoly, které nebudou pouze o řízení soupravy, ale i o průzkumu okolí a hádankách.

Finanční podpora od fanoušků umožní Vojtovi plně se věnovat vývoji hry a zlepšení kvality, zejména co se týče modelů a zvukových efektů. Vzhledem k úspěchu kampaně se očekává, že hra bude úspěšně dokončena, a další obsah bude záviset na zájmu hráčů.

Pražské metra se vždy těšilo velké pozornosti, a proto není pochyb o tom, že fanoušci se na tuto hru těší. Více informací o projektu a možnostech podpory naleznete na Startovači nebo na oficiálním webu autora či jeho sociálních sítích.

Zdroj: Vortex.cz (odkaz)