Foto: Freepik

Společnost Epic Games znovu přichází s lákavou nabídkou pro všechny hráče. Tentokrát si můžete zdarma stáhnout nejen jednu, ale hned dvě AAA hry a to až do 11. dubna. Jedná se o tituly The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition a Thief, které nabízejí zážitky zasazené do temného a tajemného světa.

Prvním titulem, který je k dispozici zdarma, je The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition. Tato edice obsahuje nejen základní hru, ale také všechny přídavné obsahy, které přinesly DLC Murder on Eridanos a Peril on Gorgon. Hráči, kteří již vlastní základní hru The Outer Worlds a příslušná DLC na platformě Epic Games Store, mohou zdarma upgradovat na tuto edici.* Tato remasterovaná verze oblíbeného RPG od Obsidian Entertainment přináší vylepšenou grafiku, lepší výkon, dodatečné animace a mnoho dalšího. Prozkoumejte tajemné planety a lokace v Halcyonu a rozhodněte, jak se váš příběh bude vyvíjet.

Druhým titulem zdarma je hra Thief, ve které se hráči ujmou role mistra zlodějíčka Garretta. Ve městě, kde se šíří strach a útlak, bude muset využít všechny své dovednosti, aby přežil a dosáhl svých cílů. Vystoupí proti Baronově vládě a spojí se s povstalci, aby pomohl občanům získat zpět svobodu.

Obě hry nabízejí jedinečné herní zážitky plné napětí, tajemství a dobrodružství. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a stáhněte si oba tituly zcela zdarma do 11. dubna. Buďte připraveni na dobrodružství ve virtuálním světě a zažijte neuvěřitelné příběhy a dobrodružství, které vás zavedou do zcela nových světů. S Epic Games můžete očekávat nejen skvělou zábavu, ale také jedinečné příležitosti na získání skvělých her zcela zdarma. Nezapomeňte využít tuto nabídku a přidejte si The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition a Thief do své herní knihovny ještě dnes!

Zdroj: EpicGames.com (odkaz)