Foto: Freepik

Orcs Must Die! 3 přináší nejen tradiční boje proti orkům, ale rozšiřuje je na úplně novou úroveň. Hráči se mohou pustit do akce sami nebo v kooperativním režimu pro dva hráče a vyzbrojit se rozsáhlým arzenálem pastí a zbraní. Ať už se rozhodnou pro řezání, pálení, házení nebo elektrizaci, čeká je nepřeberné množství možností, jak se postarat o hordy odporných orků.

Nově se hráči mohou postavit proti největším armádám orků ve válčištích plných akce a nekonečného napětí. K dispozici jsou také válečné stroje, které poskytují nezbytnou palbu pro odražení útoků nepřátel. Vše ještě lépe vizuálně zpracované a nabité akcí.

Orcs Must Die! 3 nenabízí jen vylepšenou verzi předchozích dílů, ale přináší ještě více než kdy dříve. Více orků, pastí, zbraní, vylepšení a samozřejmě ještě lepšího vizuálního zpracování. A to vše zdarma, díky Epic Games!

Takže nezapomeňte, že od 2. května můžete získat hru Orcs Must Die! 3 zcela zdarma na platformě Epic Games. Připravte se na nepřetržitou akci, strategii a nekonečnou zábavu ve světě boje proti orkům!

Zdroj: Epic Games