Foto: Freepik

Ulice tohoto věžovitého města jsou plné násilí. Městu vládne zlá síla železnou pěstí a bez ohledu na lidský život. Jak zdroje ubývají, silní se živí slabými a chaos požírá to málo, co zbývá. Rozhodující poslední bitva se blíží. Poslední pokus o nastolení spravedlnosti, než lidstvo spadne za okraj vyhynutí.

Jako nejvyspělejší bojovník se zbraněmi jste vždy v menšině, ale nikdy nepřekonán. Proti nepřátelům můžetem použít vylepšené zbraně, ale musíte se samozřejmě vyhýbat kulkám. Díky nadlidským reflexům a speciálním technikám se vám to ale možná povede.

Využijte svou převahu v pohybu (a časté kontrolní body), abyste se odvážně zapojili do nekonečného tance se smrtí. Ghostrunner nabízí jedinečný singleplayerový zážitek: akční boj plný rychlosti a násilí a originální prostředí, které kombinuje vědu s postapokalyptickými tématy. Vypráví příběh světa, který již skončil. Jeho obyvatelé, ale stále bojují o přežití.

Využijte určitě této dobré nabídky, protože na příští týden si pro vás Epic Games připravil další dvě hry, a to The Big Con a Town of Salem 2. Až budou k dispozici ke stažení, tak vám to včas oznámíme.

Zdroj: EpicGames.com (odkaz)