Foto: Freepik

Hra míří na platformy PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series, opět poháněná CryEnginem, a slibuje mnoho novinek a vylepšení ve srovnání s předchozím dílem. Autoři se snaží vytvořit příběh, který bude přístupný nejen pro zkušené hráče, ale i pro nováčky, kteří se s touto sérií teprve seznamují.

Dvojka nabídne větší rozlohu s dvěma otevřenými mapami, na kterých hráči navštíví ikonická místa, jako je hrad Trosky a město Kutná Hora. Autoři se zaměřují na detaily, aby historický svět působil autenticky a hráči se v něm mohli ponořit dobrodružství.

Zvláštní pozornost bude věnována českému dabingu, který bude tentokrát profesionálně připraven. Slibují, že čeští hráči se mohou těšit na autentický hlasový projev postav, který přispěje k hlubšímu zážitku ze hry. Dabing bude součástí základního balení, což je skvělá zpráva pro české hráče, kteří si tak budou moci užít nového dílu bez dodatečných nákladů.

Kingdom Come: Deliverance II má vyjít ještě letos, což znamená, že se fanoušci mohou těšit na pokračování dobrodružství v dobové středověké krajině bez dlouhého čekání. Očekávání kolem nového dílu série roste a s novými informacemi se stále více hráčů těší na další dobrodružství v realistickém středověkém světě Kingdom Come.

Zdroj: Vortex.cz