Foto: Freepik

Jednou z hlavních novinek je přidání tlačítka „HD“ při odesílání fotografií. Mnoho uživatelů trápilo, že jejich fotografie odeslané přes Messenger byly v hodně komprimované kvalitě. Nová funkce je tak vítaným vylepšením, zejména v době, kdy jsou technologie stále pokročilejší a uživatelé očekávají vyšší kvalitu zpráv.

Dalším vylepšením je zvýšení limitu pro velikost odesílaných souborů a videí, což umožní uživatelům sdílet obsah bez omezení. Navíc přibyla možnost sdílení celých fotoalb, což usnadní sdílení více fotografií najednou, což je přínosné zejména po společných událostech nebo dovolených.

Foto: Freepik

Jedním z nejzajímavějších vylepšení je možnost odesílat fotografie ve vyšším rozlišení, a to buď ve 2K nebo ve 4K. Toto je obzvláště užitečné pro uživatele, kteří chtějí sdílet fotografie ve vysoké kvalitě s přáteli a rodinou.

Meta také zvýšila datový limit pro odesílání datových souborů z 25 MB na 100 MB, což umožní uživatelům posílat větší soubory bez potřeby použití dalších služeb. Další plánovanou funkcí je možnost sdílení alb, což umožní uživatelům vytvářet a sdílet fotoalba přímo v aplikaci Messenger. To je užitečné pro skupiny lidí, kteří chtějí sdílet fotografie z různých událostí a aktivit.

Nakonec Meta přidala funkci sdílení kontaktů pomocí QR kódu, což usnadní uživatelům sdílení svých kontaktů bez nutnosti zadávat ručně uživatelská jména nebo telefonní čísla.

Celkově jsou tyto nové funkce vítaným vylepšením pro Messenger, které uživatelům poskytnou větší flexibilitu a možnosti při komunikaci a sdílení obsahu. Doufejme, že tyto inovace přispějí k ještě lepšímu uživatelskému zážitku s touto populární aplikací.

Zdroj: iDnes.cz (odkaz)