Foto: Freepik

Epic Games Store, oblíbený cíl pro milovníky počítačových her, opět přichází s lákadlem pro hráče. Tentokrát se mohou fanoušci radovat z nabídky dvou fascinujících titulů, které si mohou zdarma stáhnout až do 2. května. Tato iniciativa je součástí dlouholetého programu Epic Games, který hráčům po celém světě pravidelně nabízí přístup k vybraným hrám bezplatně. A co je tentokrát na seznamu?

Prvním lákadlem je „INDUSTRIA“, která slibuje ponoření hráčů do poutavého světa, kde se historické události střetávají s neuvěřitelnými dimenzemi a nadpřirozenými jevy. Tento titul vás vtáhne do nesmírně atmosférického prostředí večera pádu Berlínské zdi, kde se mladá žena vydává na riskantní misi – najít svého ztraceného kolegu, který zmizel za záhadných okolností. Slibuje se zde mix klasické střílečky z první osoby s hlubokým příběhem a surrealistickou vizuální stránkou, která představuje neuvěřitelný dobrodružný zážitek pro všechny hráče.

Druhou nabídkou je „Lisa: LISA: The Painful – Definitive Edition“, RPG hra plná temného humoru, která vás zavede do postapokalyptického světa Olathe. Zde budete muset čelit morálním rozhodnutím a provést oběti, abyste udrželi svou party naživu. S novým obsahem a vylepšeními přináší tato edice ještě intenzivnější zážitek ze hry.

Zdroj: Epic Games