Foto: Freepik

Chivalry 2: Návrat na středověké bojiště

Chivalry 2 je multiplayerová hra z pohledu první osoby, která hráče zavede na největší středověká bojiště. Tato hra, inspirovaná epickými středověkými filmovými bitvami, nabízí autentický zážitek, který vám umožní prožít každý ikonický moment této éry. Od střetů mečů a záplav hořících šípů, až po rozsáhlé obléhání hradů – to vše a ještě více vás čeká v této dynamické hře.

Podobně jako v úspěšném českém titulu Kingdom Come: Deliverance, i v Chivalry 2 hráči zažijí atmosféru středověku v celé své kráse. Chivalry 2 však přináší větší důraz na multiplayerové bitvy, kde se na bojišti může utkat až 64 hráčů najednou. Masivní bojiště jsou plná katapultů, které rozbíjejí zem pod vašima nohama, obléhání hradů, vypalování vesnic a masakrování nečistých sedláků v režimu Team Objective maps.

Co můžete očekávat od Chivalry 2?

  • Intenzivní boje: Připravte se na dynamické a intenzivní souboje, kde každý mečový úder a každá šipka může znamenat rozdíl mezi životem a smrtí.
  • Obléhání hradů: Zažijte epická obléhání, kde se s ostatními hráči budete snažit dobýt nebo ubránit mohutné hrady.
  • Realistická středověká atmosféra: Užijte si autentickou atmosféru středověku s detailními grafickými zpracováním a reálnými zvuky boje.

Nenechte si ujít příležitost stáhnout si tuto skvělou hru zdarma na Epic Games Store a ponořte se do světa středověkých bitev. Chivalry 2 je k dispozici ke stažení zdarma po omezenou dobu, takže neváhejte a vydejte se na bojiště ještě dnes!