Foto: Freepik

Farming Simulator 22, nejnovější díl populární série simulátorů od GIANTS Software, je nyní k dispozici zdarma na Epic Games Store až do 30. května 2024. Tato hra je široce považována za nejkomplexnější a nejrealističtější simulátor farmaření, který nabízí hráčům neuvěřitelně pohlcující zážitek z řízení farmy.

Ve Farming Simulator 22 mohou hráči spravovat svou vlastní farmu zapojením se do různých aktivit, jako je sázení a sklizeň plodin, chov hospodářských zvířat a správa lesnických operací. Hra zahrnuje více než 400 strojů a nástrojů od renomovaných značek, jako jsou John Deere, CLAAS, Case IH a New Holland. Hráči mohou ovládat tyto stroje v různých prostředích, která zahrnují dynamické změny ročních období a výrobní řetězce, které přidávají hloubku a realismus do herního zážitku.

Hra také zavádí nové herní mechanismy, včetně sezónních cyklů, které vyžadují, aby hráči přizpůsobili své farmářské strategie během celého roku. Navíc funkce výrobních řetězců umožňuje hráčům spravovat celý životní cyklus jejich produktů, od surovin až po hotové výrobky, čímž se zvyšují ekonomické aspekty hry.

Pro stažení Farming Simulator 22 zdarma je potřeba mít účet na Epic Games. Po přihlášení stačí navštívit stránku hry na Epic Games Store, kliknout na tlačítko „GET“ a následovat pokyny k přidání hry do knihovny bez jakýchkoliv nákladů​​.

Zdroj: Epicgames.com, BGR, Official Website | Farming Simulator