Foto: Freepik

Úvod

Všechny cheaty se zadávají přímo ve hře do konzole. K používání cheatů budete potřebovat mod pro cheaty. Tento návod vám ukáže, jak s tímto modem pracovat a poskytne vám rychlou nápovědu k příkazům přes klávesovou zkratku Shift+Tab. Všechny příkazy můžete jednoduše kopírovat, což vám ušetří práci.

Jak stáhnout speciální Mod?

Nejdříve si musíte na tomto odkazu stáhnout dle jejich návodu speciální soubor a ten vyextrahovat do složky „Mods“.

Jak otevřít konzoli?

Konzoli otevřete stisknutím klávesy ( ~ ) (klávesa nad Tabem a pod Esc). Po otevření konzole stačí jen zadat cheat a místo potvrzení dejte jen „Tab“ a vyjede vám celá nabídka.

Nesmrtelnost, neviditelnost a automatické ukládání

  • Nesmrtelnost: Přidáte příkazem cheat_add_buff_immortal, odeberete příkazem cheat_remove_buff_immortal.
  • Neviditelnost: Přidáte příkazem cheat_add_buff_invisible, odeberete příkazem cheat_remove_buff_invisible.
  • Automatické ukládání: Hru můžete uložit bez použití sejvovice příkazem cheat_save.

Upozornění

Nesmrtelnost a neviditelnost nepřetrvávají při restartu hry. Při novém zapnutí hry musíte znovu zadat příslušné příkazy.

Peníze

Kdo by nechtěl nekonečno grošů? Groše přidáte příkazem: cheat_add_money amount:[požadovaná částka], například cheat_add_money amount:200.

Věci

Věci si také můžete přidat, ale musíte znát správné ID dané věci. Příkaz je cheat_add_item id:[ID věci], například cheat_add_item id:b97a2084-a5ca-4d16-ab58-e4665afe212f pro gift kumánské sekery. Všechny ID věcí najdete na této stránce: Kingdom Come: Deliverance Item IDs.

Podpora a další informace

Pokud byste chtěli, abych zde vypsal a seřadil ID věcí do kategorií, napište to do komentářů. Vaši podporu velmi ocením!

Závěr

Používání cheatů může výrazně zlepšit váš herní zážitek, zejména pokud narazíte na problémy, jako je ukládání hry pouze po dokončení questů. Ať už potřebujete nesmrtelnost, neviditelnost nebo jen pár extra grošů, tyto příkazy vám mohou pomoci zvládnout jakoukoli situaci ve hře Kingdom Come: Deliverance.

Zdroj: Steamcommunity.com (odkaz)