Foto: Freepik

Má se odehrávat na větší ploše a celkově má být proracovanější. Naštěstí se nemá jednat o hráčsky náročnější hru. Změnu zaznamenal i bojový systém, kdy u šermování budou místo pěti zón jen zóny čtyři. Docela překvapivé pak je, že se již tato hra objevuje v předprodeji na některých obchodech, a to ve verzi pro PS5 za 1 799 Kč.

https://www.youtube.com/watch?

Mnoho uživatelů také řeší případnou lokalizaci. Přišlo jim jako velká škoda, že pro první verzi Kingdom Come si museli amatéři dělat sbírku, aby natočili svépomocí český dabing. U druhého dílu to ale nehrozí, protože dabing zajistí přímo Warhorse studio. Představitelem hlavní postavy, Jindřícha, je pak herec Tom McKay.

Herní studio Warhorse se pak pochlubilo na svém účtu na sociální síti X, že Tom dohrál minulý týden své poslední repliky. Většinu věcí již Tom nahrál v minulosti, ale stále chyběla celá řada replik, reakcí, dialogů, atp. Hotové jsou prý nejen repliky, ale také dabing Jindry ze Skalice.

Podle informací přímo od Toma McKay šlo celkem o 127 nahrávacích sekvencí o celkové délce 508 hodin. Již to naznačuje, že samotná hra bude delší než první díl. Sám McKay prohlásil, že se celý tým nemůže dočkat, až novou hru zveřejní. My se musíme k jeho nedočkavosti připojit, protože tato hra bude skutečně povedené dílo. Jen se obáváme hardwarových nároků na hru.

Zdroj: Vortex.cz, alza.cz