Foto: Freepik

Dva sety v jednom

Tato stavebnice, která obsahuje 2500 dílků, nabízí dvě různé možnosti stavby. Pokud se rozhodnete postavit ji jedním způsobem, získáte Velký Deku strom, jak ho známe z Kokiri lesa z první kapitoly ikonické hry The Legend of Zelda: Ocarina of Time. Pokud zvolíte druhý způsob stavby, objeví se před vámi starý a zarostlý strom z novější hry The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Unikátní herní prvky

Každá varianta stavby nabízí jedinečné herní prvky. Verze z Ocarina of Time obsahuje část inspirovanou prvním dungeonem hry a repliku Linkova domu ve vesnici Kokiri. Verze z Breath of the Wild zahrnuje skryté Koroky (bohužel nezvýší váš reálný inventář) a také Mistrovský meč zakopaný ve svém podstavci.

Postavičky a doplňky

Stavebnice přichází s množstvím postaviček a doplňků z herní série, včetně stavitelného Skulltuly, Zeldy, Linka, Deku štítu a Sheikah Slate. Celý set vypadá úžasně a věrně zachycuje atmosféru herního světa Hyrule.

Dostupnost a spolupráce

Set je již nyní k dispozici pro předobjednávky za 300 dolarů s oficiálním datem vydání 1. září. Lego a Nintendo také nedávno spolupracovali na setech inspirovaných hrami Mario a Animal Crossing, což dokazuje jejich úspěšné partnerství a zájem přinášet hráčům nové a zajímavé stavebnice.

Tento nový stavebnicový set je ideálním dárkem pro všechny fanoušky The Legend of Zelda a milovníky Lega, kteří ocení jeho detailní zpracování a možnost volby mezi dvěma ikonickými verzemi Velkého Deku stromu.

Zdroj: Engadget.com (odkaz)