Foto: Freepik

Endless Legend

První hrou, kterou si můžete bezplatně přidat do své knihovny, je výborně hodnocená strategie Endless Legend od Segy a studia Amplitude. Tento titul z roku 2014 už byl v minulosti několikrát rozdáván, takže je možné, že ho ve své knihovně již máte. Pokud ne, máte možnost si ho aktivovat do 23. května do 19:00. Endless Legend je známý pro svou nádhernou mapu a kombinaci stylu, obsahu a prostředí, které poskytují úžasný zážitek jak pro správu impéria, tak pro taktický boj. Hra byla oceněna za inovativní přístup k žánru 4X a mnozí ji považují za jednu z nejlepších strategických her své doby.

Machinika: Museum

Druhou bezplatnou hrou je logická hra s názvem Machinika: Museum, kterou v roce 2021 vydalo studio Littlefield. Tento titul kromě logických hádanek sází na mysteriózní sci-fi zasazení. Ve hře se ocitáte v muzeu budoucnosti, kde je běžné nacházet stroje z mimozemských civilizací. Vaším úkolem je přijímat tyto zařízení a zjišťovat, jak je opravit. Tentokrát však nedostanete žádné informace a situace je naléhavější než obvykle. Co jsou tyto stroje zač, kdo je poslal a proč vám nikdo nechce nic říct? To všechno musíte zjistit sami. Machinika: Museum je k dispozici zdarma do 27. května do 19:00.

100% Orange Juice

Třetí hrou, kterou si můžete zdarma přidat do své knihovny, je 100% Orange Juice, digitální desková hra pro více hráčů. Hra kombinuje postavy z různých titulů od vývojáře Orange Juice, jako jsou Flying Red Barrel, QP Shooting, Suguri a Sora, s novými postavami, které se utkávají pomocí kostek. Svět hry je plný létajících psů, lidí a strojů, které spolu bojují v nekonečné tmě. Hráči se vydávají na cestu s hlavním hrdinou Kaiem, vedeným tajemnou bytostí jménem Marie Poppo, aby odhalili tajemství tohoto světa. 100% Orange Juice je k dispozici zdarma do 22. května do 19:00.

Zdroj: Steam.com