Foto: Freepik

Wired Czech Republic and Slovakia je nová lokální verze renomovaného technologického magazínu Wired, zaměřeného na vliv nových a rozvíjejících se technologií na společnost, ekonomiku a politiku. Cílem je přinášet prvotřídní technologickou žurnalistiku a odvážné globální perspektivy na český a slovenský trh.

Magazín propojuje přítomnost s budoucností a poskytuje čtenářům informace a myšlenky, které jim pomáhají zorientovat se v rychle se měnícím světě. Wired Czech Republic and Slovakia se zabývá různými aspekty lidského života a jejich vzájemnými vztahy, které technologie ovlivňují, včetně byznysu, vědy, zdraví, kultury a designu.

Největší a nejhloupější mýty o bateriích

Mýty o nabíjení mobilních telefonů jsou opředeny rouškou tajemna. Mezi nejčastější mýty patří například tvrzení, že je potřeba nechat baterii plně vybít před dalším nabíjením nebo že používání telefonu během nabíjení je nebezpečné. Tyto a další mýty byly rozebrány v našem článku, který se zabývá pravdivostí těchto tvrzení. Článek „Jsou největší a nejhloupější mýty o bateriích pravdivé?“ nabízí odborný pohled na to, co je skutečně důležité pro udržení dlouhé životnosti baterie vašeho zařízení.

Vodotěsnost telefonu IP 68: Co to opravdu znamená?

V dnešní době je mnoho mobilních telefonů inzerováno jako vodotěsných, ale co to vlastně znamená? Vodotěsnost telefonu IP 68 je často považováno za záruku ochrany před vodou, ale realita může být odlišná. Naše analýza „Vodeodolnost není vodotěsnost: I telefon s IP 68 se dá jednoduše utopit“ vysvětluje rozdíly mezi voděodolností a vodotěsností a poskytuje rady, jak se vyhnout poškození vašeho zařízení. Tento článek je nezbytným čtením pro každého, kdo spoléhá na svůj telefon v náročných podmínkách.

Propojení technologií a společnosti

Wired Czech Republic and Slovakia se nezaměřuje pouze na technologie samotné, ale i na jejich dopad na různé oblasti lidského života. Naše články pokrývají témata od byznysu a vědy po zdraví, kulturu a design, čímž čtenářům poskytujeme komplexní pohled na svět technologií. Naším cílem je inspirovat a informovat, abychom společně lépe rozuměli tomu, jak technologie formují naši budoucnost.

Připojte se k nám na této vzrušující cestě za poznáním a porozuměním světa technologií. Vaše příběhy a nápady jsou vítány, protože společně můžeme lépe porozumět a přizpůsobit se rychle se měnícímu světu.