Foto: Freepik

Idle Champions of the Forgotten Realms

Idle Champions of the Forgotten Realms je populární idle RPG hra, která vás zavede do světa Dungeons & Dragons. Tato hra kombinuje strategii a známé postavy z Forgotten Realms, což hráčům umožňuje sbírat a vylepšovat své šampiony, abyste mohli čelit neustále těžším nepřátelům. S jedinečnou hratelností, kde postavy automaticky bojují za vás, můžete svůj tým strategicky rozšiřovat a zlepšovat, i když zrovna neaktivně nehrajete. Perfektní volba pro ty, kteří milují D&D univerzum a hledají něco relaxačního, co si mohou užít ve svém volném čase.

Redout 2

Redout 2 je pokračování úspěšné závodní hry, která vás vezme na futuristické závodní tratě s extrémně vysokou rychlostí. Hra nabízí intenzivní závodní zážitky s úchvatnou grafikou a dynamickým soundtrackem. Hráči mohou závodit v různých módech, včetně singleplayer kampaně a multiplayerových závodů. S rozsáhlými možnostmi úprav vozidel a mnoha tratěmi je Redout 2 skvělou volbou pro fanoušky adrenalinových závodních her.

Jak hry získat?

Stažení těchto her je jednoduché. Stačí se přihlásit do svého účtu na Epic Games Store, přejít do sekce „Free Games“ a přidat si Idle Champions of the Forgotten Realms a Redout 2 do své knihovny. Tyto hry budou k dispozici zdarma až do 20. června, takže neváhejte a přidejte si je do své kolekce co nejdříve.

Tato nabídka je skvělou příležitostí, jak si rozšířit svou herní knihovnu o dvě odlišné, ale stejně zábavné hry. Ať už máte rádi RPG strategie, nebo adrenalinové závody, na Epic Games Store si tento týden přijdete na své!

Zdroj: Epic Games