Foto: Freepik

O hře Marvel’s Midnight Suns

Marvel’s Midnight Suns je strategická RPG hra vyvinutá společností Firaxis Games, známou svými úspěchy v sérii XCOM. Hra kombinuje prvky tahové strategie a RPG, což vytváří dynamický a pohlcující zážitek. Hráči se ujímají role nového hrdiny, Huntera, a spolupracují s ikonickými postavami z Marvel Universe, jako jsou Iron Man, Doctor Strange, Wolverine, Blade a další.

Grafika a vizuální zpracování

Grafika v Marvel’s Midnight Suns je skutečně ohromující. Vývojáři se zaměřili na detailní a realistické zpracování postav, prostředí a efektů, což přispívá k celkovému ponoření do hry. Každý hrdina má svůj jedinečný design a schopnosti, které jsou vizuálně zpracovány s vysokou precizností. Efekty kouzel a bojových technik jsou propracované do nejmenších detailů, což zajišťuje vizuální spektákl, který si hráči mohou plně vychutnat.

Prémiová hra zdarma

Marvel’s Midnight Suns je prémiová hra, což znamená, že byla původně dostupná za plnou cenu. Nyní však mají hráči možnost si ji stáhnout a zahrát zcela zdarma, a to do 13. června. Tato nabídka je součástí snahy Epic Games přilákat nové hráče a poskytnout jim přístup k vysoce kvalitním titulům bez nutnosti platby.

Jak hru získat

Chcete-li si Marvel’s Midnight Suns stáhnout, stačí se přihlásit nebo vytvořit účet na platformě Epic Games, navštívit stránku s hrou a kliknout na tlačítko „Získat“. Hra se přidá do vaší knihovny a budete ji moci kdykoliv nainstalovat a hrát.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a ponořte se do světa Marvel’s Midnight Suns, kde se setkáte s vašimi oblíbenými hrdiny a zažijete epické souboje a strhující příběh.

Zdroj: Epic Games