Foto: Freepik

Tato akce je dlouho očekávaná a slibuje přinést mnoho vzrušujících informací, které nadchnou jak stávající fanoušky, tak i nové hráče. Vývojáři se netají tím, že chtějí posunout hranice toho, co je možné v historických hrách, a přinést hráčům autentický a poutavý zážitek z doby středověku.

Další zajímavé informace poskytlo vývojové studio na sociální síti X, kde uvedlo: „Our Art Director Viktor Höschl will talk about the recreation of castle Malešov in Kingdom Come: Deliverance II during two presentations this Saturday.“

Tato zpráva naznačuje, že kromě sobotní hlavní prezentace se hráči mohou těšit i na dvě samostatné prezentace, během nichž umělecký ředitel Viktor Höschl bude hovořit o rekonstrukci hradu Malešov ve hře. Tento hrad je známý svou historickou významností a jeho věrné ztvárnění ve hře jistě přiláká pozornost nejen hráčů, ale i milovníků historie.

Celý herní svět tedy čeká s napětím, co vše bude v sobotu odhaleno. Fanoušci mají důvod být nadšení, protože nové informace a trailer slibují další krok blíže k plnému odhalení hry, která má potenciál stát se jedním z nejvýznamnějších titulů v oblasti historických RPG her.

Zdroj: X.com (odkaz)