Foto: vygenerováno pomocí AI s DALL-E

Hrad Trosky: Srdce nového dějství

Hrad Trosky, ikonická dominanta Českého ráje, hraje klíčovou roli v pokračování Kingdom Come. Na konci prvního dílu odjíždí hlavní postava Jindra s panem Ptáčkem právě sem, a hrad se stává ústředním místem první části nové hry.

Trosky jsou známé svými dvěma věžemi, Babou a Pannou, které poskytují nejen úchvatný výhled na okolní krajinu, ale také sloužily jako nezdolná pevnost během husitských válek a třicetileté války. Při naší návštěvě jsme měli možnost projít nově zpřístupněnou věž Panna, která byla dlouhou dobu uzavřena. Výstup na tuto věž přináší nejen historické zážitky, ale také skvělý výhled, který si určitě užijí i hráči ve hře.

Rokytnický rybník: Scéna z traileru

Dalším místem, které jsme navštívili, byl Rokytnický rybník. Tento malebný rybník se objevuje v traileru na Kingdom Come 2, kde se Jindra koupe s panem Ptáčkem. Scéna zachycuje klidnou atmosféru a krásu české přírody, která je věrně zpracována i ve hře.

Rybník je obklopen lesy a loukami, což nabízí příjemné prostředí pro relaxaci a odpočinek. Pro fanoušky hry je to skvělá příležitost vidět na vlastní oči místo, které v digitálním světě poznají tak dobře.

Kingdom Come 2: Autenticita a detail

Návštěva těchto míst nám umožnila ocenit úroveň detailu a autenticity, kterou tvůrci hry Warhorse Studios do svého díla vložili. Hrad Trosky i Rokytnický rybník byly pečlivě zpracovány, aby co nejvěrněji odpovídaly skutečnosti. To hráčům umožní ponořit se do realistického a historicky přesného světa, který je pro sérii Kingdom Come typický. Pokud zajímá více o hře Kingdom Come 2, můžete si přečíst náš exkluzivní rozhovor přímo s Warhorse Studios zde.

Závěr

Pokud jste fanoušky Kingdom Come a těšíte se na pokračování příběhu Jindry, určitě se vydejte na tato místa. Hrad Trosky a Rokytnický rybník nabízejí nejen krásné scenérie, ale také hluboký vhled do prostředí, kde se bude odehrávat první část Kingdom Come 2. Připravte se na nový herní zážitek, který vás přenese zpět do fascinujícího světa středověkých Čech.

Zdroj: Žádný Špeky