Foto: Freepik

Petr Nárožný, který se objevil v prvních třech dílech série, se po dlouhých letech vrací k dabingu Poldy. Jeho návrat je velkým překvapením a přináší silnou vlnu nostalgie mezi fanoušky. „Na vaše četná přání jsme angažovali do dabingu dodatku i Petra Nárožného!“ oznámili vývojáři, přičemž sdíleli i společnou fotografii s hercem.

Dodatek k Poldovi 2, který vyplňuje příběhovou mezeru mezi druhým a třetím dílem, zachycuje období, kdy se hlavní postava Pankrác rozhodl vzdát policejního odznaku a stát se soukromým detektivem. Tímto krokem vývojáři navazují na úspěch remasterované verze, která si získala hráče svou nostalgií a kvalitním zpracováním po 24 letech od původního vydání.

Petr Nárožný, ačkoliv není častým dabérem, v prvních třech dílech Poldy ztvárnil řadu nezapomenutelných postav. V prvním díle se jeho hlas objevil u postav jako pohádkař nebo moderátor Sláva, ve druhém díle zase u hraběte, Billa Gatese nebo Napoleona. Není zatím jasné, které postavy bude dabovat v připravovaném dodatku, ale fanoušci doufají v návrat známých charakterů jako je Matěj, Pankrácův kolega.

Zima Software zatím neodhalila, zda se k dabingu připojí i další známí herci jako Jiří Lábus, který chyběl v posledním díle Polda 7. Nicméně, dokončení dodatku a jeho vydání by nemělo trvat dlouho, takže fanoušci se mohou brzy těšit na návrat své oblíbené série v plné parádě.

Návrat Petra Nárožného k dabingu Poldy 2 je nejenom skvělou zprávou pro fanoušky, ale i potvrzením, že vývojáři ze Zima Software dělají vše pro to, aby dodatek stál za to čekání a přinesl hráčům přesně to, co si přáli.

Zdroj: Vortex.cz (odkaz)