Foto: Gamebot, autor: Lukáš Erlebach

Vývojáři hry Silence of the Siren oznámili, že hra bude dostupná v režimu Early Access od 30. září tohoto roku. Na to jsem upřímně dlouho čekali. My jsme dostali tu čest, že jsme mohli hru testovat v době, než byl naplánován early access. Díky tomu se můžete podívat na záběry ze hry ještě před tím, než bude zpřistupněn early access.

Vývoj hry

Silence of the Siren prošla dlouhou a náročnou cestou vývoje. Od prvotních alfa verzí a ukázek na herních akcích, přes betatestování, až po vydání veřejné demo verze na začátku letošního roku. Během tohoto procesu byla hra neustále vylepšována, přidával se nový obsah a implementovala se zpětná vazba od komunity.

Co očekávat v září

Hráči se mohou těšit na hru, která bude v září plně připravena k hraní. Vývojáři slibují, že budou i nadále přidávat nový obsah a vylepšení i po vydání v režimu Early Access. Doufají, že hráči si hru užijí a budou součástí dalšího vývoje této hry.

Naše zkušenost s hrou

Měli jsme příležitost vyzkoušet Silence of the Siren již v její rané fázi a byli jsme velmi spokojeni. Hra nabízí unikátní zážitek s poutavou grafikou a inovativními herními mechanikami. Pokud vás zajímají naše podrobné dojmy, přečtěte si naši recenzi. Věříme, že Silence of the Siren bude jedním z největších hitů tohoto podzimu.