Foto: Freepik

Postavte si celý nový svět!

Správná stavebnice pro děti nabízí nejen přesné napodobení konkrétního plánku. Stavebnice by měla nabízet všestrannost. Ideální kombinaci tvarů a barev, které je možné spojovat do plochých obrazců i složitých 3D konstrukcí. Stavebnice může pomoci předlohou, ale musí také nechat rozvíjet vlastní fantazii a pracovat na svých nápadech.

Při výběru stavebnice vás přitom nemusí nijak omezovat věk dítěte ani jeho šikovnost. Stavebnice, to není jen jednoduché LEGO či příliš složitá sestava šroubků, matiček a děrovaných dílků. S magnetickou stavebnicí se můžete pustit do skládání nových světů, bez jakýchkoliv doplňků nebo obav o perfektní výsledek.

Podpořte děti v přirozeném učení a rozvíjejte jejich fantazii

Magnetická stavebnice podporuje tvořivost, prostorovou představivost, má velký pozitivní vliv na trénink soustředění i trpělivosti. Zároveň ale neodrazuje příliš složitým způsobem spojování dílků. Vybrané kousky k sobě prostě stačí přiložit. Magnety vytvoří pevné pouto a dovolí skládat i poměrně složité a prostorově náročné konstrukce. Nic není třeba šroubovat, lepit ani jinak pasovat dohromady.

Kdykoliv změníte plány nebo dostanete nový nápad, můžete výtvor přeskládat, upravit nebo zcela změnit. Barevné dílky vám dovolí pracovat nejen s tvary, ale i se střídáním kontrastů. I předškoláček dokáže v krátké chvíli vytvořit zvířátko, závodní auto, raketu, dům, nebo třeba složité bludiště!

Velká díla i bez šroubováku a lepidla!

Magnetická stavebnice vám dá do rukou desítky a desítky dílků, které můžete jednoduše a rychle spojovat na všechny způsoby. Můžete s dětmi vytvářet okrasné ornamenty, podle předlohy napodobovat různé obrázky, v dalším kroku se můžete pustit i do daleko odvážnějších staveb a nápadů. Od obyčejného domečku s ohrádkou můžete přejít do vysoké rozhledny, můžete před sebou nechat vyrůst raketu a vydat se s ní na cestu nekonečným vesmírem. Stavebnice vám dovolí kombinovat a plánovat cokoliv! Vezměte si na pomoc návod a až si budete jistí a získáte první stavařské zkušenosti, můžete směle rozvinout fantazii!

Máte doma malého vědátora? Tahle stavebnice vás nadchne!

Alternativní zdroje energie, stavebnice, kterou pohání jiná síla, než baterie? Zabodujte u dětí stavebnicí, která jim nabídne zábavu, možnost kreativně pracovat s různými dílky a výsledné dílo navíc oživit solární energií!

Vzdělávací stavebnice kombinuje variabilní dílky a solární panel. Seznamuje tak prakticky s možnostmi využívání sluneční energie, je to hračka, která spojuje vzdělání a zábavu, a to naprosto dokonalým způsobem! V jedné krabici se k vám dostane až čtrnáct jednodušších či složitějších modelů, navíc výsledné dílo můžete využít v pohybu po suchém podkladu i po vodě. Jednotlivé modely umí napodobit chůzi, jezdí po kolech, nebo pádlují po hladině. Objevte s dětmi mechanismus pohybu člověka a různých zvířat, hledejte souvislosti, napodobujte funkční vzorce a vytvářejte třeba i vlastní složité stroje!

Sada vám dá k dispozici až 150 plastových dílů, jednoduchý motor a solární článek. Výrobou modelu zábava teprve začíná, můžete sestavovat a rozkládat jednotlivé modely zcela volně. Ke stavebnici nepotřebujete ani šroubky a nářadí ani lepidlo.

Perfektní škola hrou přímo u vás v obýváku

Objevte s dětmi svět nových možností. Přiveďte je k zábavnému způsobu učení. Učení přeci musí být především zábavná hra! Stavebnice jsou ideální příležitostí zabavit se bez počítače, strávit s dětmi společný čas a také je naučit něco nového. Dětské stavebnice budou vždy perfektním překvapením i vítaným dárkem. Nebojte se přijít s něčím novým. V nabídce specializovaného e-shopu vyberete funkční stavebnice pro nejmenší, děti školního věku i odrůstající náctileté.